Facilitățile proiectului

ZONĂ COMERCIALĂ

Întrucât ne dorim ca viitorii noștri locatari să beneficieze de tot confortul, am prevăzut în proiect spații comerciale la parterul primelor blocuri de la intrarea în complex.

RESTAURANT

De ce să mai scoți mașina din parcare pentru a merge în centrul orașului la restaurant? Citygate Hipodrom Apartments îți pune la dispoziție propriul restaurant în cadrul complexului. Astfel, câștigi mai mult timp liber pentru tine și pentru familie, acasă.

PISCINE EXTERIOARE

Relaxare, copii care se joacă în apă, acel moment în care te simți în vacanță, la mare. Poți avea acest sentiment și acasă, in cadrul complexului, la una din cele 2 piscine exterioare.

TERENURI DE SPORT ȘI PISTĂ DE ALERGARE

Uneori nu avem timp sau dispoziția necesară pentru a ne deplasa la un centru sportiv. Noi suntem de părere că activitățile sportive și mișcarea zilnică sunt importante pentru sănătatea noastră. Acum puteți profita, în cadrul ansamblului rezidențial, de o pistă de alergare de 1 km alături de două terenuri de fotbal și tenis.

PARCĂRI SUBTERANE ȘI SUPRATERANE

”Unde să parchez?” Aceasta este întrebarea pe care mulți o avem atunci când ajungem acasă. La Citygate Hipodrom Apartments am inclus 1.600 locuri de parcare, suficiente pentru toți locatarii dar și pentru gașca de prieteni care te vizitează în weekend.